new-1027875_960_720[1]
Kezd el, fizess  később!

Add tovább – jó trend, új trend a „Most kezd el-fizess később“!  Egy jó trend a privát ingatlanok eseteihez!

Ismét eltelik egy negyedév az adott évből! Indokolt a visszatekintés, mert a  privát ingatlanok problémái komoly ügyek!

Mai privát ház, privát telek, a magán és közös ingatlanok esetei sok pénz, sok idő ráfordítással járhatnak! Stop per!

Ha otthoni ügyek, otthoni hibák miatt megoldás kell, a bejelentkezés egyszerű, mint mindig – privát ingatlan doktor megbeszélés!

Magán postai küldemények, nem hivatalos összetűzések kerítés, tető, falak, házak, hibák miatt!  A  privát fontos  nálunk!

Tulajdonostól történő privát vásárlás, tulajdonostól kért felújítás számos hiba lehetősége – ott kell a specialista team munka!

Peres  és  nem peres helyzetekben az első ingatlan monitoring megbeszélés a tulajdonosnak, vagy vevőnek tiszta haszon.

north-pole-1632525_960_720[1]
A trend zöld ma!

Most újra megerősítjük, hogy tavaszi feladat az otthon probléma, épület probléma, telek probléma megoldása, rendezése!

A  privát ingatlan probléma, a  privát ingatlan összetűzések, szembenállások az elmúlt hónapok sláger témája volt oldalunkon.

Az otthon és védelem, az ingatlan probléma megoldása tapasztalatok szerint többségében a szaktárgyalás, szakmai válaszok útja.

A privát

Privát ház….

Tulajdonostól privát vásárlás? Magánház, magán eladások, tulajdonostól eladó ingatlanok hibái? Mi a megoldás ma?

Magánház, magánlakás lehet  nyugodt otthon, ha a hibák és elszámolások rendezettek! Hiba, probléma miatt hívja számunkat!

Privát vásárlás vége ne legyen per! Privát vásárlás menete közben sok a hiba, a probléma kialakulásának lehetősége!

A már kialakult esetekben az idő és pénz fontos tényező! Kérjen időpontot a privát ingatlan doktor félfogadásokra!

Otthon és rendezés most sok tényezős, az út menete közben az idő, a speciális tudás, a szakmai válaszok és a pénz számít!

Hosszú, évtizedes praxis kollégáink részéről, bonyolult esetek  megbízásainál   kiemelt ügyfélkapcsolat a megbízás alatt a problémák idején!

Régi ház most, régi lakás, pince, vagy hétvégi ház a viták során több szakma válaszait igénylik! Gyors bejelentkezés telefonon!

angry-3233158_960_720[1]

Spóroljon most!

Jellemző az ingatlanok doktor feladataiban a  közigazgatás szakterület, FMH/Végrehajtás jogi szakértő, az ingatlan tanácsadás, a jogász, a  költségszakértő, az írásszakértő, a pénzügyi manager válaszai, s hozzá a speciális szolgáltatás a megbízások szerint!

Telefonon hívja hiba miatt, ingatlan esetek miatt : 06-206-237-860  (Kizárólag 10h-18h között fogadjuk új bejelentkezőket!)

Irodánknál egy lehetőség a Fizess most! & Fizess  később! Kedvezményes díjakció!  Első monitoring megbeszélés után egy lehetőség – minden jog fenntartva! Ennek lényege, hogy szabad megállapodás szerint egy részt befizet és kezd, a többit ütemezés szerint később!

Peres és nemperes privát ingatlanok gondjaihoz, adós út kialakításához több szakterület részvétele és professzionális mentoring!

Hívd ingatlan miatt irodánkat, ha peres, vagy  nem peres vita van készülőben! Hívd ingatlan miatt irodánkat árak és érték miatt!