Mi a trend?  Most hogyan?  Hétköznapokban és értelmezésünkben a tartozás családi ügy, ahogy az ingatlan problémák is családi ügyek!

Nagy baj, ha a családi ügyek a szükséges lépések helyett halogatás, hallgatás, tehetetlenség miatt késedelmet szenvednek el.    Jelentkezzen be – ha baj van!

Tartozás miatt, adós és hitelező, adós és jogosult vitarendezés ma irodánk egyik komoly ajánlata.

Családi ügyek megoldása egyik eszköze lehet nálunk a  “Jog & Vita” vitarendezés, vezető jogász, In progress végrehajtási jogász, gazdasági mediátor vezető szakemberi munkájával.

Tartozás ma családi ügy, a konkrét vitarendezés előtt az adós részéről fontos a törlesztési ajánlat kidolgozása, amely önálló feladat! (Ehhez irodánk több szakterület munkáját, szolgáltatásai adja!)

Problémák otthon csoportjaiból kiemelkedik a családi ház adóssága, rokonok közötti konfliktusok!

Adósság most az ingatlantulajdonosoknak probléma, családi ügyek között egy valóban kockázatos!

Tartozás  miatt, adósság  miatt egyre több ember válik tanácstalanná!  Sajnos nincs mindenkire  egységes megoldás!

Természetesen vannak hasonló módon megtehető szakmai megbízások, s vannak az ingatlantulajdonosoknak lehetőségek.

Jelentkezzen be az első adós időszak elején!   Pénzkímélő, hitelkímélő megoldások, a konfliktuscsökkentés felkészülése mellett!

Pénzkímélő tartozás megoldások mindig két oldalból állnak: 1) Konfliktus és tárgyalás egyéni felkészülés (Adós-hitelező kapcsolatrendezés)  2.) Adós pénzkímélő megoldások feladatainak elvégzése (Részben halasztott díjazás, vagy barter mellett is!)

Fontos tudni, hogy az első megbeszélés adósság, tartozás miatt egy fontos monitoring, a lehetőségek és körülmények körében!

Olvasson róla többet itt is!