A Pannónia Nyugdíjpénztár pályázatot hirdet egyetemisták számára.

Frissen kihirdetett pályázatával a Pannónia azt szeretné elérni, hogy a hallgatók felismerjék az öngondoskodás jelentőségét és felmérjék a problémakör ismertségét. A Pénztárnál azt szeretnék, ha a jelentkezők kutatnák azt is, hogyan, milyen üzenetekkel és csatornákon keresztül szólítható meg a fiatal korosztály, különösen a felsőoktatási intézményekben tanulók köre.

„Pályázatunkkal nyitni szeretnénk a fiatalok, elsősorban az egyetemisták felé. Fontos számunkra, hogy minél szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a fiatal korosztállyal, megismerjük véleményüket, terveiket. Egyúttal szívesen fogadunk be szakdolgozati témákat és lehetőséget szeretnénk biztosítani gyakornokok számára is.“ – mondta el Pellei József a Pannónia Nyugdíjpénztár ügyvezetője.

A témát a pályázaton induló hallgatók úgy tudják feldolgozni, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítenek, majd ez alapján javaslatot fogalmaznak meg arra vonatkozóan, hogyan lenne érdemes a fiatalokat, kiemelten az egyetemistákat megszólítani.

A pályázat jelentős díjazással jár:
I. díj: nettó 500 ezer forint
II. díj: nettó 250 ezer forint
III. díj: nettó 100 ezer forint

A Pannónia Nyugdíjpénztár az alábbi linken várja a jelentkezéseket: https://pannonianyp.hu/idokapszula-egyetemista-palyazat/
(MTI-OTS)